Gå till innehåll
Jokkmokks sk
Jokkmokks sk

Inbjudan till tränings- och inspirationsdagar i höst

Piteå Elit arrangerar "ungdomsprojektet träning och inspirationsdagar med Piteå Elit" under säsongen 23/24. Ungdomsprojektet rikar sig till ungdomar födda 2010-2012. Träffarna äger rum på fem olika orter i länet och först ut är inspirationsdagen i Jokkmokk 9 september. I samband med Piteå Elits träningsdag för ungdomar bjuder Svenska Skidförbundet in till fortbildningsträff för tränare, ledare och vårdnadshavare. Temat för träffen är löpning/skidgång och ledarskap/inkludering.

Anmälan till träningsdagen för ungdomar hittar ni genom att klicka in på Piteå Elits instagram "Piteaelit", där finns länk till anmälan i bio. Mer information om tider och datum för kommande träffar ser ni i bilderna nedan.

Mer information om upplägg och anmälan Svenska skidförbundets fortbildningsträff hittar ni genom att läsa inbjudan HÄR Pdf, 307.1 kB..

Inbjudan Jokkmokk 9/9 -23
Piteå Elits ungdomsprojekt säsongen 23/24

Publicerad: 2023-08-21

Senast uppdaterad: 2023-08-21

Författare: Julia Kielatis

Sponsorer