Gå till innehåll
Jokkmokks sk
Jokkmokks sk

Tävlingar

JSK står för anmälningsavgiften för tränings- och tävlingsaktiva barn, ungdomar, juniorer och seniorer i någon av våra träningsgrupper till tävlingar som av förbundet är sanktionerade (de som finns i SSF TA).

Motionärer och vasaloppsåkare står för sin anmälningsavgift själv och administrerar (betalar) den själv enligt arrangörens rutiner (ett tips är att ta med bevis på betalning för säkerhetsskull).

Tävlingsanmälan görs i via denna länk i SSF TA Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. innan sista anmälningsdag (efteranmälningsavgift får medlemmen betala själv), är det en tränings- och tävlingsaktiv så faktureras anmälningsbeloppet till JSK av arrangerande förening oavsett man deltagit eller inte, därför är det viktigt att avanmäla sig snarast om man inte kan åka, för att avanmäla sig så går man in på samma sätt som vid anmälan (se bilden ovan).

Även motionärer och vasaloppsåkare kan anmäla sig via SSF TA, betalning sker enligt arrangörens anvisningar som man i regel hittar i Inbjudan (finns oftast att hitta i SSF TA då man valt tävling). Skulle arrangöreren missa och ändå fakturera JSK så krävs medlemmen på kostnaden i efterhand av JSK.

Saknas ni i JSK medlemsregistret då ni anmäler er så skicka ett mail till jokkmokks.sk@gmail.com och förklara problemet så kan vi nog lösa det.

En bild

Publicerad: 2023-04-26

Senast uppdaterad: 2023-11-03

Författare: Julia Kielatis